Periodòncia 2018-03-01T08:24:09+00:00

Periodòncia

Tractar els problemes de la geniva és importantíssim perquè les peces dentals no es vegin afectades

Cita online

PERIODÒNCIA

Un somriure bonic i sa descansa sobre una geniva sanejada. Tractar i prevenir els problemes de la geniva és importantíssim perquè les peces dentals no es vegin afectades tant en salut i resistència com l’estètica general de la seva boca. La periodòncia és l’especialitat de l’Odontologia que estudia la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties o anomalies que afecten als teixits que suporten les dents.

Les principals malalties periodontals són la Gingivitis i la Periodontitis.

Gingivitis: és la forma més comú i menys severa de malaltia periodontal. Les genives s’inflamen, enrogeixen i sagnen amb facilitat (excepte en el pacient fumador). La gingivitis és reversible si és tractada professionalment i amb un bon hàbit d’higiene oral.

Periodontitis inicial: si la gingivitis no es tractada, pot progressar a una periodontitis. En aquesta etapa la malaltia periodontal comença a
destruir l’os y el teixit que suporta a les dents.

Periodontitis moderada o avançada: es desenvolupa si en les primeres etapes, la malaltia periodontal no és tractada. En aquesta fase de la malaltia periodontal hi ha una extensa pèrdua d’os i de teixit.

Periodontitis agressiva: es caracteritza per la ràpida pèrdua d’os al voltant de les dents en un breu espai de temps. Dóna una inflamació molt marcada sense excessiva acumulació de placa ni càlcul. En aquests casos la predisposició genètica és molt important.

FITXA TÈCNICA

Material Ultrasons i curetes
Número visites Segpons els cas
Durada visita 30 minuts (aproximadament)
Anestèsia

HORARI

Matins 9:30 h – 13:30 h
Tardes 16:00 h – 20:30 h

CONTACTE

93 870 00 88
info@clinicadentalinigo.com
Carrer d’Alfons IV 78, 08401 Granollers

CITA ONLINE

Escull tractament, dia i hora, i reserva ara la teva cita a la Clínica Dental Iñigo.
Més pràctic que trucar-nos.

Loading...